«

»

Print denne Indlæg

Knockout

Knockout er lidt overdrevet, men det er første gang i meget, meget lang tid, at jeg har været mere end lidt sløj. Jeg måtte overgive mig til at være syg i et par dage – snot, feber og ondt i halsen. Kroppen sagde stop – jeg har brug for en pause. Jeg forestillede mig, at mine celler jublede over at få en pause og sagde til hinanden:”Endelig tager hun den med ro”.

Jeg er ikke helt på toppen endnu, men det går bedre, og efter to dages pause fra løbeskoene, bandt jeg snørerne i dag i det dejlige solskinsvejr. Pu-ha det var hårdt, og kroppen var ikke klar, så jeg konstaterede, at jeg IKKE skal løbe Skodsborg Marathon på onsdag. Jeg har jo et valg :-)

Lige nu er jeg spændt på den engelske oversættelse af Marathonkvinden. I morgen skal jeg have møde med Anakarina Corcoran som oversætter bogen, og hun er nået rigtig langt :-)

Permanent link til denne artikel: http://www.annettefredskov.dk/2013/11/knockout/

1 comment

  1. Birte Heldorf

    Føler med dig. Svært at finde balancen mellem jeg kan og vil, og så lade kroppen selv sige til, når den er klar. Håber du finder symmetrien. Jeg vil lade mig smitte, og komme ud og få lidt ilt til hjernen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

one + two =

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>