«

»

Print denne Indlæg

Året der gik 2013

IMG_2700

Det var en stor fornøjelse at møde Rasmus Henning

I dag tænker jeg med stor glæde tilbage på i går aftes, hvor jeg var med til DR1s store underholdningsshow, Året der gik 2013. Det var spændende at være en del af en større produktion. God musik og underholdning :-)

Jeg blev interviewet af Kåre Quist på scenen sammen med triatlet Rasmus Henning. Mit hjerte bankede hurtigt, da jeg satte mig i sofaen på scenen i DRs Koncertsal med udsigt til 1.000 tilskuere  og DRs Big Band.

IMG_2704

Sådan så det ud på fjernsynsskærmen :-)

Jeg trak vejret dybt ned i maven, slappede af og så var jeg klar. Interviewet gik godt, og jeg glæder mig til at se showet i fjernsynet den 26. december, klokken 20.00. 

Vi var på til sidst i showet, så der var meget ventetid backstage, men tiden gik hurtigt. Der var mange mennesker og meget at opleve :-)

Jeg var spændt i går, men jeg er også spændt i dag. I aften kommer CNNs udsendelse Human to Hero, som de optog med mig i oktober. Annette Fredskov worldwide :-) :-) :-) 

2013 12Jeg er meget taknemmelig for alle oplevelserne, og jeg suger det hele til mig og nyder det.

Jeg nyder også stadig mine ture i løbeskoene, og i dag løb jeg Vestvoldsmarathon.

Sidste år ved denne tid var det hvidt over det hele og koldt. I dag var det mildt og godt løbevejr – ihvertfald for årstiden :-) 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 18. december 2013, kl. 9.00
Sted Vestvoldsmarathon,
www.freewebsite-service.com/moellebro/forside.php 
Resultat 4.25.05
Marathon i alt 476
Marathon i 2013 214

Permanent link til denne artikel: http://www.annettefredskov.dk/2013/12/aret-der-gik-2013/

1 comment

  1. Connie // Larsen i Form

    Glæder mig til at se programmet den 26. december :-) … Tror gerne, at det må ha’ været en kæmpe oplevelse i går aftes!!! … Huxi Bach styrer :-) … ville godt ha’ en selfie med ham *hehe*

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

three + seven =

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>