Jeg kan, jeg vil, jeg gør det

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Den sætning har jeg sagt til mig selv tusindvis af gange, og nu er det blevet min sandhed. Jeg har programmeret mine celler – min krop og mit sind til at tro, at jeg kan, hvad jeg vil. 

Alt er muligt. Hvis jeg virkelig ønsker det, tror på det og vil arbejde hårdt for det. Vi mennesker kan meget mere, end vi tror, hvis vi stopper med at sætte begrænsninger for os selv. Når jeg kan, kan du også, det du vil. De eneste begrænsninger, du har, er dem, du selv sætter.

Det handler om indstilling. Hvordan ser du verden? Starter du dagen med et smil? Tror du altid på, at noget godt sker for dig? Vores indstilling påvirker alt i vores liv. Hvad vælger du?

Jeg er stjernen i min egen film. Jeg er også forfatter og instruktør, og jeg kreerer de mest fantastiske roller til mig selv. Jeg skriver selv min historie, og hvis jeg ønsker, at handlingen skal være anderledes, så må jeg gøre noget andet, end det jeg gør nu. Det er altid mit valg og mit ansvar. 

Jeg har friheden til at vælge. Uanset hvad der sker, så bestemmer jeg selv, hvordan jeg reagerer. Jeg bestemmer selv, hvad jeg tænker om det. Jeg bestemmer selv min indstilling. Jeg bestemmer selv min handling.

Hvad vælger du?

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/04/jeg-kan-jeg-vil-jeg-goer/