De vidste det godt

Thomas Edison

Thomas Edison

De vidste det godt – hvad tankens kraft betyder. I gennem historien har mange mennesker bevidst Thomas Edisonanvendt tankens kraft til at forme et succesfuldt liv. Einstein, Edison, Newton, Beethoven og Lincoln brugte alle deres tanker bevidst til at skabe deres drømme og deres liv.

Albert Einstein om tanker og fantasien: ”Når jeg ser på  mig selv og min måde at tænke på, må jeg konkludere at fantasiens gave har betydet mere for mig end evnen til at tilegne mig ny viden.”

Positiv tankegang af Thomas Edison (ham med glødepæren): ”Jeg har ikke fejlet. Jeg har undersøgt 1200 ideer, som ikke virker.”

Abraham Lincoln om tankens kraft og lykke: ”De fleste mennesker er lige så lykkelige, som de beslutter sig til at være.”

Længere tilbage i historien havde Buddha mange visdomsord om tankens kraft.

Vi er, hvad vi tror. Alt, hvad vi er, opstår med vore tanker. Vi former vores verden med vores tanker.”

Vi bliver, hvad vi tænker.”

”Alt, hvad vi er, er et resultat af, hvad vi har tænkt. Hvis en mand taler eller handler med en ond tanke, vil smerte følge ham. Hvis en mand taler eller handler med en ren tanke, vil lykke følge ham som en skygge, der aldrig forlader ham.”

De vidste det allerede dengang:

Enhver af dine tanker er en kraft, der skaber dit liv. Du kan få, gøre eller være alt, hvad du ønsker. Dine nuværende tanker skaber dit fremtidige liv.

Som Winston Churchill udtrykte det ”Du skaber dit eget univers undervejs.”

Nu ved du det, og så er det op til dig, hvad du gør med den viden. Du har muligheden for bevidst at skabe dit eget liv. Du har friheden til at skabe dit eget liv. Det er dit valg og dit ansvar.

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/05/de-vidste-det-godt/