Hvad får dig op af sofaen?

Mine løbesko får mig op af sofaen. Det er fedt at binde snørebåndene, tage mit løbeur på og så afsted ud i naturen. Nogle dage løber jeg hurtigere end andre. Nogle dage løber jeg længere end andre. Nogle dage løber jeg marathon. Det er min distance – de 42,2 km er magiske for mig. Jeg er ligesom en brik i et puslespil, der passer ind lige der ved de 42,2 kilometer.

Jeg elsker at løbe marathon 🙂

Jeg er meget fascineret over, hvad vi mennesker kan, når krop og sind arbejder sammen, og vi fokuserer på vores muligheder og det vi ønsker. Vi kan meget mere, end vi tror.

Min næste udfordring er 5 marathon på 48 timer. Jeg har sat det som mål. Jeg tror 100 procent på, at jeg kommer i mål, men jeg er meget spændt på, hvordan? Jeg kender ikke vejen, men jeg har troen på, at jeg når i mål og tilliden til, at jeg finder løsningerne undervejs og tager de rigtige beslutninger. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.

fit-just-go-runFredag kl. 11.00 lyder startskuddet til mit 48 timers eventyr, som foregår i Rønne på Bornholm. Familien er med og bakker op, men de løber ikke. Det er ikke deres passion, og det er okay. Vi skal ikke nødvendigvis gøre det samme. Vi skal hver især finde ud af, hvad vi brænder for, og hvad der får vores hjerte til at banke lidt hurtigere. Hvis du ikke ved det, så må du prøve dig frem, til du finder ud af det. Jeg løb først mit første marathon, da jeg var 38 år.

Vi skal ikke alle sammen løbe, men det er vigtigt, at vi motionerer og holder vores krop i gang. Det styrker ikke kun vores fysik, vores sind får det også bedre, og vi har det meget bedre med os selv.

Du behøver ikke bevæge dig hurtigt, bare du bevæger dig. God fornøjelse 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/05/hvad-faar-dig-op-af-sofaen/