Alt er godt i min verden

all is well in my worldHver eneste morgen vælger jeg at gøre, hvad jeg kan, for at have den bedste dag muligt. I morges vågnede jeg og hørte med det samme fuglene synge. Jeg kunne skimte solen bagved lamellerne, og smilet kom automatisk frem. En dejlig dag var startet, og jeg brugte fem minutter på at være taknemmelig. “Alt er godt i min verden,” tænkte jeg.

I dag var det nemt at springe ud af sengen med et smil på læben og fuld af begejstring, men sådan er det ikke hver eneste dag. Nogle dage må jeg arbejde lidt for det, før jeg står op med den rigtige indstilling. Men et er sikkert;  jeg står ikke ud af min seng, før jeg har den rigtige indstilling til dagen og tænker gode tanker. 

Jeg har fortjent det bedste. Det har vi alle, og vi har alle muligheden for at skabe det bedste liv for os selv, og det starter lige nu. Styrkepunktet er altid i dette øjeblik. Vi kan begynde at ændre vores liv lige nu og her. 

Hvad tænker du lige nu? Hvordan bruger du din kraft? Lige nu er du i gang med at skabe din fremtid.  Skaber du det, du ønsker? Tænker du gode tanker om dig selv og andre? Forventer du, at det bedste sker for dig? 

willing ro change and growHvis svaret er NEJ, og du ønsker noget andet, så kan det ske lige nu. Det er kun en tanke, og en tanke kan ændres – lige nu og her. Du bestemmer selv dine tanker, så tag kontrollen tilbage og tænk: 

Jeg er villig til forandring. Jeg kan sagtens lære, og jeg er villig til at ændre mig. Tanker har ikke længere nogen magt over mig. Jeg har selv magten i min verden. Jeg vælger at være fri. Alt er godt i min verden.

Hvis du vil tage friheden til at skabe dit eget liv og blive bedre til at tænke positivt automatisk, er mine kurser måske noget for dig. Vi starter op i august i Greve, Køge og Næstved. Se mere her på hjemmesiden under Kurser & Workshops.

I dag er en vidunderlig dag. Det vælger jeg, at den skal være.
Alt er godt i min verden.

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/06/alt-er-godt-i-min-verden/