Heal Your Life – Helbred dit Liv

Teacher-Training-logo-full

Jeg har efterhånden læst mange bøger om psyke, sjæl og spiritualitet. Jeg har taget uddannelser, lavet mental træning, mediteret, været til foredrag og så videre. Hver eneste dag suger jeg til mig og lærer nyt, og jeg udvikler mig hele tiden og er taknemmelig for al det, jeg har lært. 

Der er så mange inspirerende mennesker, men der er en person, som har betydet mest for mig.  Louise Hay –  bestseller-forfatter, foredragsholder og inspirerende lærer, hvis healing teknikker, bekræftelser og positiv tænkning har inspireret ikke bare mig, men millioner verden over. Jeg bruger hendes teknikker hver eneste dag.  Hun formår at gøre det simpelt, så vi alle kan være med.

all is wellNår jeg står foran spejlet om morgenen, kigger mig selv i øjnene og siger inderligt, “Jeg elsker dig ubetinget. Du fortjener det aller bedste. Hvor ser du forøvrigt blændende godt ud i dag,” så er jeg inspireret af Louise Hay. Hun opfordrer alle til at arbejde med sig selv foran spejlet. 

Da jeg fik diagnosen dissemineret sklerose læste jeg Louises bog, Helbred dit Liv, og jeg begyndte at lave øvelserne i bogen. Meget hurtigt fandt jeg ud af, at det virkede. Jeg begyndte at få det bedre – både i krop og sind.

Da jeg løb 366 marathon på 365 dage, brugte jeg Louise Hays teknikker, når jeg sagde igen og igen, “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.” Jeg visualiserede, hvad jeg ønskede og var på den måde medskaber af min virkelighed.

Louise Hay har gjort en forskel for mig, og derfor jeg er helt oppe i skyerne af glæde og begejstring over, at jeg til september skal til San Diego og deltage i Heal Your Life Teacher Training. Det betyder, at jeg bliver certificeret til at lede Helbred Dit Liv workshops og kurser. Det er fantastisk og jeg glæder mig meget. 

Allerede sidst i oktober vil jeg afholde de første Heal Your Life Workshops. Der kommer mere information efter sommerferien.

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/06/heal-your-life-helbred-dit-liv/