Årets sportsnavn

TV-2-Listen-S02E03-2014.07.08Mens vi nød ferien i Tyrkiet, ringede min svigermor og sagde, “Annette har lige været på TV2. Det var et rigtig fint indslag. Hun blev nummer et på TV2 listen med rekorder.” 

Nu har jeg set indslaget, og mit smil er stort, og jeg kan mærke en dejlig følelse i hele kroppen. Det er et underholdningsprogram og bare for sjov, men jeg er bare super stolt. Emnet er rekorder og kendte ansigter kommer med deres meninger. Jeg får førstepladsen og nogle fine kommentarer med på vejen. Sportskommentator og journalist på TV2 Thomas Kristensen slutter af med at sige, “hun må være årets sportsnavn.” 

Hvorfor fortæller jeg det? For at blære mig? For at få anerkendelse? Nej, jeg gør det for at minde alle om, at vi skal huske at klappe os selv på skulderen, når vi gør det godt. Vi skal være stolte. Når nogen siger, godt klaret, skal vi sige takJeg hører tit, at folk nedgør deres præstation og siger, det var ikke noget særligt. STOP med det. Du er noget særligt. Vi er alle unikke, og vi skal være stolte af os selv og det vi gør. Det har ikke noget med egoisme at gøre.

Husk også at fortælle andre, når de har gjort det godt. Flot præstation. Godt klaret. Respekt. Det du sender ud i verden, får du tilbage. Når du sender positiv energi og anerkendende bemærkninger ud, vil andre automatisk lægge mærke til, når du gør det godt og anerkende dig. 

Hvad skal vi med anerkendelse? Husk altid at den allervigtigste anerkendelse er din egen. Byggestenen er vores egen viden om, at vi er gode nok. Byggestenen er vores egen anerkendelse. Andres anerkendelse er bonus og skaber glæde og positiv energi. Glæde og positiv energi skaber en bedre verden for alle.

God fornøjelse med at anerkende dig selv og andre!

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/07/aarets-sportsnavn/