Det vi giver ud, får vi tilbage!

udsigt114 skønne feriedage i Tyrkiet med familien er nu et dejligt minde, og jeg glæder mig over at være hjemme. Udover hygge og oplevelser med Emilie, Viktor og Ulrich var der masser af tid til at læse bøger, fordybe mig og filosofere over, hvordan “tingene” hænger sammen. 

Det her med at enhver tanke vi tænker, skaber vores fremtid. At det kun er en tanke og en tanke kan ændres. Vi bestemmer selv, hvad vi tænker.

thoughts feelings beliefsDet vi giver ud, får vi tilbage!

Dit liv i dag er skabt af dine tidligere tanker, overbevisninger og handlinger. Din fremtid præges af, hvad du tænker og gør i dag. Det er dit ansvar. Styrkepunktet er altid i dette øjeblik, og dette øjeblik er det eneste, der er. Der er kun NU.

Hvis du ikke er bevidst om, hvad du går og tænker, kan du nemt føle, at livet bare sker, uden at du har nogen indflydelse på det. Det er en illusion. Du er den eneste, der har indflydelse på dit liv, og du er den eneste, der kan gøre noget. Du er den eneste, der skaber dit liv. 

Der er dig, der skaber dit liv – også selvom du ikke er bevidst om det. De tanker, du tænker, skaber dit liv, også selvom du ikke er opmærksom på, hvad du tænker. Så hvis du ønsker noget bedre, må du i gang med at gøre noget andet. Du er den eneste, der kan ændre det. 

Det behøver ikke være svært at komme i gang med at være bevidst om dine tanker. Du kan starte med en enkelt tanke. Når du går i seng om aftenen kan du bestemme, at det sidste du tænker inden, du sover er;

“Tak for en dejlig dag. Nu får jeg en god nattesøvn, og i morgen vågner jeg frisk og veludhvilet og og er klar til en ny og spændende dag. Alt er godt i min verden.”

Eller find de ord der passer dig. Det er vigtigt, at sætningen er positiv, også selvom du ikke synes, det passer. Husk, hvis du ikke synes, det passer, er det skabt af tidligere tanker, og dem er vi i gang med at ændre. Sig sætningen mindst ti gange. I løbet af nogle uger, vil det være helt naturligt og automatisk for dig at slutte dagen af med postive tanker. 

På mine kurser arbejder vi med at blive bedre til at tænke positivt automatisk. Jeg har lært at tænke positivt automatisk, så det kan du også. Jeg synes, at vi alle skal leve livet optimalt, og det kan vi, hvis vi vil.

Jeg starter kurser op i august. Se mere information om datoer, sted og tilmelding her på hjemmesiden under Kurser og Workshops. 

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/07/det-vi-giver-ud-faar-vi-tilbage/