Glæd dig!

Maratonkvinden x265Selvom sommerferien er slut, så føler jeg, at det er ferie hver aften, når vi sidder på terrassen. Sommervejret i Danmark er fantastisk, og jeg nyder det. Der er så meget at glæde sig over, og det har vi stor gavn at gøre. I det øjeblik vi glæder os, har vi det godt, og det kan vi mærke i hele kroppen. Når vi har det godt og tænker positive tanker, trækker vi endnu flere gode oplevelser ind i vores liv, og det ønsker vi vel alle sammen.

Stop op et øjeblik og vend opmærksomheden mod alt det, du har at glæde dig over i dit liv. Mærk taknemmeligheden i hele din krop. Mærk smilet der kommer frem, fordi du har det godt. Brug nogle minutter på at glæde dig og tag så den positive følelse med dig videre.

Lige nu glæder jeg mig over disse kommentarer på Facebook:

Henrik Lund Sall – “Ingen ferie uden godt læsestof, ovenikøbet et eventyr jeg selv var en del af…Fedt at læse om Annette Fredskov, tankerne før, under og efter løbet…kunne ikke lade være med at drage paralleller med mine egne erfaringer med løb – glæden ved at komme i mål ikke mindst! Også sjovt at se enkelte løbevenner være nævnt ved navn i bogen. Til sidst vil jeg anbefale bogen til alle, uanset om du er løber, dyrker anden sport eller slet intet…”

Laila Bringsholdt Vang – “Den vil jeg også gerne læse. Må sige, trods alle fordomme om, hvad den slags ekstremløb ville gøre ved den pige….så er det vist på tide at bukke og neje i støvet. Hun var….og er et kæmpe forbillede, for hvad sindet kan udøve af mirakler. Hende kan vi lære af 🙂

I efteråret fortsætter jeg med at holde foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar, positiv tænkning og ALT ER MULIGT. Flere af foredragene er offentlige, hvor du kan købe billet. Det første foredrag er allerede den 27. august i Rødovre. Se mere her.

thumps up1Jeg glæder mig også til at starte efterårets første kursushold op i uge 34. Jeg har hold både i Næstved, Greve og Køge. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du vil øge din livskvalitet, blive bedre til automatisk at tænke positivt og nå dine mål. På kurset tager vi friheden til at skabe vores eget liv. Der er også hold for dig, der har en diagnose og vil godt videre.

Se mere her på hjemmesiden under Kurser og Workshops eller kontakt mig på 40 47 30 27 eller annette@annettefredskov.dk

Livet er fantastisk – det vælger jeg, det skal være!

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/08/glaed-dig/