Hvad siger du til dig selv?

Tænker du automatisk positive tanker om dig selv? 

Inde i vores hoved kører der konstant en strøm af tanker, og dem kan vi selv påvirke. Vi kan selv bestemme vores tanker. Det føles ikke altid sådan, men det er sådan, det er. Hvis du føler, du ikke har noget at skulle have sagt over dine tanker, så træf et valg i dag – et valg om, at du vil blive bedre og bedre til at bestemme, hvad du tænker. At du vil tænke positivt helt automatisk.

Jeg har trænet og trænet mit sind, og nu tænker jeg automatisk positivt. Det starter med en enkelt tanke. Bestem dig for en tanke, du siger til dig selv igen og igen, indtil den er en del af dig. Måske skal du sige den 100 gange – måske 1.000 gange. Sig den til dig selv, mens du kører bil, hænger vasketøj op, laver mad …………….

Start for eksempel med: Jeg elsker og værdsætter mig selv.

Hvordan ser der ud i mit hoved?

Når jeg for eksempel kører bil, kan mine tanker se sådan her ud:

Jeg elsker og værdsætter mig selv. Jeg fortjener det allerbedste. Jeg er tryg og fri. Alt er godt i min verden. Jeg er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, og jeg gør de rigtige ting. Jeg er den bedste udgave af mig selv. Jeg opnår mine drømme og mål. Alt er muligt. Jeg er sund og rask, stærk og smidig. Min krop og sind arbejder sammen på bedste måde. Jeg er i balance. Jeg er omgivet af betingelsesløs kærlighed og mine relationer er nærende og givende for alle parter. Alt sker som det skal til mit eget bedste.  TAK.

Jeg vælger at tænke positivt hver eneste dag. Hvad vælger du? Du kan starte i dag med en enkelt tanke. Det er dit valg.

Jeg har trænet mit sind, og det kan du også gøre. Du er velkommen til at kontakte mig på annette@annettefredskov.dk eller 40 47 30 27. 

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/08/hvad-siger-du-til-dig-selv/