Du kan ændre dit liv ved at ændre dine tanker

filmYOU CAN HEAL YOUR LIFE 
 

Helbred dit liv

 

FILMAFTEN

 

Tirsdag den 4. november 2014
kl. 18.45 til 21.00

 

Det bliver en skøn aften fuld med inspiration til at skabe et endnu bedre liv for dig selv. Vi ser filmen, og jeg fortæller lidt om mine personlige erfaringer med at træne mit sind til at tænke positivt automatisk, tage ansvar for mit liv og tro på mig selv.Det har gjort en fantastisk forskel i mit liv!

YOU CAN HEAL YOUR LIFE er en inspirerende film, der giver indblik i Louise Hays filosofi, der fokuserer på kærlighed til os selv og positiv tænkning. Du skaber dit liv med dine tanker, og du kan forandre det nu!

Louise Hay er en af mine store inspirationskilder. Hendes teknikker er simple og nemme at bruge, og jeg bruger dem meget både i mit professionelle arbejde og personligt. Hendes bøger har solgt i over 35 millioner eksemplarer, og hun har inspireret og hjulpet millioner af mennesker i hele verdenen til at anvende deres egen kraft til personlig vækst og selvhealing.

Sted: Toldbodgade 8, 4700 Næstved. Det store mødelokale i stueetagen.

Tilmelding: Send mail til annette@annettefredskov.dk

Pris: 50 kr. inkl. moms, frugt og vand. Betaling på konto i Nordea, reg. 2510 konto 4387 188 113 eller kontant.

Du er velkommen til at kontakte på 40 47 30 27 eller mail annette@annettefredskov.dk, hvis du har spørgsmål.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2014/10/du-kan-aendre-dit-liv-ved-at-aendre-dine-tanker/