Køb Maratonkvinden

Maratonkvinden hjemmesideFlere end 5.000 har læst Annettes bog Maratonkvinden, og mange af dem har sendt personlige hilsner og udtrykt deres begejstring. Bogen er inspirerende og motiverende og mange er kommet i gang med at forbedre deres livskvalitet og nå deres egne mål, efter de har læst den. 

 

Maratonkvinden kan bestilles direkte her 
Pris 279,95 kr. inklusiv forsendelse

 

English version can be ordered here: iTunes or Amazon

 

PRESSEMEDDELELSE – NY BOG FRA MUUSMANN’FORLAG:

En utrolig historie om vilje og ansvar –
og om de enorme kræfter et helt almindeligt menneske dybest set besidder.

Maratonkvinden
366 maraton på 365 dage

Kan købes hos boghandlere og på internettet.

Annette Fredskov fik i 2009 diagnosen sklerose – et spark i røven, som hun selv kalder det. Beskeden om at hun skulle passe på med løbetræningen og at hun ikke måtte løbe langt provokerede hende til at sætte mål om at løbe sit første maraton i oktober 2010. Det blev kærlighed ved første skridt.

Den 14. juli 2013 løb hun over målstregen og i armene på hendes mand og to børn efter at have gennemført 366 maraton på 365 dage. Hun er en helt almindelig kvinde, som siger: Når jeg kan, kan du også. Uanset hvad livet byder os af udfordringer, er det altid vores eget valg og vores ansvar, hvordan vi håndterer det. Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer videre.

Bogen Maratonkvinden er Annettes hudløst ærlige beretning om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Hele følelsesregisteret er i brug. Det er et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer. Vi kommer med hele vejen rundt, og som hun selv udtrykker det: Sådan er jeg. Sådan var 366/365. Jeg har åbnet fuldstændigt op til mit indre.

Bogen er fuld af inspiration og med fri adgang til Annettes værktøjskasse.
Det handler om meget mere end maraton.

Permanent link til denne artikel: https://www.annettefredskov.dk/2015/02/koeb-maratonkvinden/